Nieuw in ons assortiment!

► Chauvet Color Strike M
► Chauvet Rogue Outcast Beamwash 1
► Chauvet PXL Bar 16
► Allen & Heath SQ6
► Astera Titan Tubes
► 86" TV

Chauvet Color Strike M

De Color Strike M is een IP65 gemotoriseerd toestel dat bestaat uit 2 ultra-heldere strobo elementen omgeven door een wash plate. Deze wash plate is volledig pixel mappable. Hierdoor is het een veelzijdig toestel dat zowel als wash en als strobo gebruikt kan worden. Door de motor heeft het toestel ook nog eens een tiltbereik van 180°!

Chauvet Rogue Outcast Beamwash 1

Dit toestel is een IP65 is zowel een beam als een wash fixture. Door het unieke lens design wordt een zoombereik mogelijk van 3,9°-55,3°. Een leuk eye candy effect maken? Geen probleem door de ring die zich aan het uiteinde van de lens bevindt! Deze is zowel via macro's aan te sturen als volledig pixel mappable.

Chauvet PXL Bar 16

Ook dit toestel is klaar voor outdoor gebruik! Deze gemotoriseerde led strip beschikt over een zoom van 5.8° - 47.9°. Door het edge-to-edge design kan je op een naadloze manier een muur aan licht creëren!

Allen & Heath SQ6

Gemak, snelheid en flexibiliteit, de SQ6 van Allen & Heath heeft het allemaal. Dit digitale mengpaneel beschikt over 24 fysieke faderstrips die je kunt stapelen, zodat je uiteindelijk op 96 kanalen uitkomt. Je hebt wel 48 fysieke inputkanalen, maar je kunt die makkelijk uitbreiden dankzij de optie om een digitale uitbreidingskaart in de I/O-poort te stoppen (Dante, Waves, etc.). omdat het overzicht natuurlijk makkelijk te verliezen is met zoveel inputs, heb je een groot zeven inch touchscreen waarop je allerlei instellingen, parameters en overzichten naar voren kunt halen. Die zijn dan weer te bedienen met de twintig Softkeys en natuurlijk de vooraf toegewezen knoppen.

Astera Titan

De ultieme LED tube voor jouw TV opname, stage of event! Ook outdoor is deze tube perfect bruikbaar door zijn IP65 rating. Krachtig, variabel wit of gekleurd licht? Per pixel of over de hele tube? Vaste spanning of op batterij? Statisch licht, aansturing via de app of via wireless DMX? De keuze is aan jou!

Viewsonic 86" 4K TV

Deze TV heeft een dual-core processor en 16GB intern geheugen. Hierdoor kunnen gebruikers rechtstreeks content afspelen vanop een USB zonder gebruik te moeten maken van een computer. Wil je er toch een gebruiken? Dan bieden de HDMI en VGA ingang nog steeds die mogelijkheid! Door de "Flicker-free" technologie en de blauw licht filter krijgen de ogen de nodige rust om toch lange sessies te kunnen volgen op dit scherm.
Deze TV komt met een elegante voet welke elektrisch in hoogte verstelbaar is.

SLV Rent investeert als eerste in de gloednieuwe Barco UDM-4K22 projectoren

LASER PROJECTOREN

Om de oudere Barco HDX-W20-en te vervangen hebben we voor de nieuwste laser projectoren van Barco gekozen.

De UDM-4K22 is momenteel de lichtste 22K projector op de markt en heeft een gemotoriseerde frame zodat de beamer van op afstand kan geregeld worden.

De laser lichtbron zorgt voor haarscherpe 4K beelden met een prachtig kleurenpallet.

Dankzij de ingebouwde GSM en Flex module kunnen we de projector vanop afstand instellen op de gewenste lichtsterkte naargelang de wensen van het event.

Een ander groot voordeel is dat de beschikbare TLD+ lenzen bruikbaar blijven.

Kortom, met deze UDM-4K22 projectoren is SLV Rent klaar voor de toekomst!

Verbind je medewerkers

Kies voor een livestream:

Back to work... eindelijk! Of toch niet? Heel wat mensen houden hun adem in om hun weg te zoeken tussen de nieuwe (afstands)regels. De werkgevers doen er alles aan zodat iedere werknemer zich 200% veilig naar de werkvloer kan begeven, in zijn anderhalve meter bubbel.

Na een periode van stilstand en tijdens een periode van onzekerheden is het van cruciaal belang om alle medewerkers en telewerkers de juiste motivatie te geven, het is een delicate oefening om dit altijd in veilige omstandigheden te doen. Nieuwe visies of opportuniteiten moeten duidelijk gecommuniceerd worden. Wij kunnen jullie helpen te connecteren met jullie doelgroepen, verbinden in tijden van afstand houden en informeren is een meerwaarde.

Via een livestream van jouw setting: op het bedrijf, op locatie, al dan niet met een panelgesprek, geïntegreerde presentaties enz. kan je uw boodschap duidelijk in beeld brengen. Ons doel is samen met u de heropstart en doorstart van de bedrijven tijdens deze COVID-19 crisis zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden, met de nodige integratie van communicatie en informatie zoals u voorheen tijdens de vele kick-off meetings, live events of seminaries deed.

Deze set-up gebeurt met de grootste aandacht voor veiligheid, afstandsregels en hygiënemaatregelen èn is volledig personaliseerbaar volgens uw wensen.

Flexibele informatiedisplays

Ons uitgebreid assortiment TV-schermen, modulaire LED walls, enz. kan ingezet worden als flexibele èn veilige tool om de snel veranderende belangrijke communicatie of andere signalisatie te delen op de werkvloer tijdens de huidige corona-crisis.

SLV Rent investeert als eerste in Barco UDM-4K22 projectoren

Klaar voor de toekomst!

Om de oudere Barco HDX-W20's te vervangen hebben we voor de nieuwste laser projectoren van Barco gekozen.

De UDM-4K22 is momenteel de lichtste 22K projector op de markt en heeft een gemotoriseerde frame zodat de beamer van op afstand kan geregeld worden. De laser lichtbron zorgt voor haarscherpe 4K beelden met een prachtig kleurenpallet. Dankzij de ingebouwde GSM en Flex module kunnen we de projector vanop afstand instellen op de gewenste lichtsterkte naargelang de wensen van het event.
Een ander groot voordeel is dat de beschikbare TLD+ lenzen bruikbaar blijven.

Kortom, met deze UDM-4K22 projectoren is SLV Rent klaar voor de toekomst!

COVID-19

vrijdag, 13 mrt. 2020

Beste partners, klanten en collega's,

de regering nam een noodzakelijke beslissing om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk in te dijken. Hierbij is onze sector heel zwaar getroffen en zijn alle evenementen voor de komende weken geannuleerd, gezien niemand zeker is wanneer de situatie zal verbeteren.

Daarom hebben wij besloten ons kantoor te sluiten vanaf 16/03 en achter gesloten deuren in kleine bezetting verder te werken. Wij blijven bereikbaar via mail en bellen u zelf terug indien gewenst, uw vragen en projecten blijven opgevolgd, voorbereidingen voor de zomer en het najaar kunnen al getroffen worden.

Wij wensen onze sector en alle andere mensen en bedrijven veel moed toe in deze moeilijke periode. Samen met jullie kijken we uit naar een heropstart van alle activiteiten.

SLV Rent

Nieuwe krachtige en draadloze LED lamp:

woensdag, 05 jun. 2019

► Astera Pixeltube AX1

De Astera AX1 PixelTube is een set van acht krachtige en volledig draadloze LED tubes die uw feest of event kleur geven met zijn oneindige mogelijkheden qua tinten, effecten of positie.
Laat je creativiteit los en bedien de effecten volledig draadloos via afstandsbediening, draadloze DMX of de AsteraApp tot wel 300m reikwijdte!

Oneindige keuze aan kleuren en effecten.

Oneindige keuze aan kleuren en effecten.

Je kan de tubes zowel omhoog hangen met de mounts of rechtop plaatsen op zijn voet. De lamp is in staat zichzelf te koelen zonder ventilator en beschikt over een 28 watt krachtige RGBW lichtbron.
De accu van de pixeltube kan tot wel 20 uur kan functioneren en is geschikt voor gebruik in de buitenlucht (IP65) zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden.
Deze set komt in een speciaal ontwikkelde case waarin je de acht tubes simultaan kan opladen in slechts 7u.

Alle bovenstaande eigenschappen maken deze Astera AX1 een extreem veelzijdig inzetbaar product. Je kunt deze pixeltube bijvoorbeeld gebruiken als indirecte sfeerverlichting om de locatie aan te kleden, maar ook als creatieve toevoeging op een podium of bij een festival.

VIDEO Asterix PixelTube A1

De handige case met acht tubes.

De handige case met acht tubes.

Nieuwe producten van Chauvet:

vrijdag, 19 apr. 2019

EZbar ► COLORdash Batten-Quad 12 ► EVE P-100 WW

►► De Chauvet DJ EZbar is een LED pinspot bar op accu, bestaande uit drie individueel verstelbare spots die gemaakt zijn om bepaalde elementen in een ruimte te verlichten of echt uit te lichten. Elk van de drie lampen kan handmatig in de gewenste hoek worden geplaatst. Doordat hij op een ingebouwde batterij werkt kun je hem werkelijk overal plaatsen zonder last te hebben van kabels. Met een volle accu doe je tot maar liefst 10 uur en dat is lang genoeg voor de meeste evenementen.

VIDEO Chauvet EZ Bar

►► De COLORdash Batten-Quad 12 is een lineaire armatuur met 12 afzonderlijk bestuurbare quad-gekleurde RGBA LED's die elke variatie van witte en rijkelijk verzadigde kleuren produceren door de toevoeging van oranje LED's.

VIDEO COLORdash Batten-Quad 12

►► De Chauvet DJ EVE P-100 WW is een warme maar heldere witte LED-theaterspot van 3500 K. Hij is uitermate geschikt voor voor zowel mobiele als vaste toepassingen. De EVE P-100 WW heeft verwisselbare magnetische lenzen waarmee je de straal van de spot in de gewenste hoek te veranderen. Daarnaast heeft deze spot een ingebouwde houder voor gelframes en handige sleuven om barn doors toe te voegen wanneer dat gewenst is.

VIDEO Chauvet DJ EVE P-100 WW

Nieuw in ons assortiment: PTZ camera’s + regie van Panasonic

Multifunctionele en automatische pan-tilt camera's

Ideaal voor de evenementensector: de multifunctionele en automatische pan-tilt camera's kunnen ook onder mindere belichtingsomstandigheden topprestaties leveren.

Nieuw in ons assortiment:

Chamsys MQ 500 Stadium

De MagicQ MQ500 Stadium is nu ook toegevoegd aan onze verhuur. Deze console van Chamsys is speciaal ontworpen voor lichtshows van de hoogste kwaliteit!