COVID-19

vrijdag, 13 mrt. 2020

Beste partners, klanten en collega's,

de regering nam een noodzakelijke beslissing om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk in te dijken. Hierbij is onze sector heel zwaar getroffen en zijn alle evenementen voor de komende weken geannuleerd, gezien niemand zeker is wanneer de situatie zal verbeteren.

Daarom hebben wij besloten ons kantoor te sluiten vanaf 16/03 en achter gesloten deuren in kleine bezetting verder te werken. Wij blijven bereikbaar via mail en bellen u zelf terug indien gewenst, uw vragen en projecten blijven opgevolgd, voorbereidingen voor de zomer en het najaar kunnen al getroffen worden.

Wij wensen onze sector en alle andere mensen en bedrijven veel moed toe in deze moeilijke periode. Samen met jullie kijken we uit naar een heropstart van alle activiteiten.

SLV Rent

Nieuwe krachtige en draadloze LED lamp:

woensdag, 05 jun. 2019

► Astera Pixeltube AX1

De Astera AX1 PixelTube is een set van acht krachtige en volledig draadloze LED tubes die uw feest of event kleur geven met zijn oneindige mogelijkheden qua tinten, effecten of positie.
Laat je creativiteit los en bedien de effecten volledig draadloos via afstandsbediening, draadloze DMX of de AsteraApp tot wel 300m reikwijdte!

Oneindige keuze aan kleuren en effecten.

Oneindige keuze aan kleuren en effecten.

Je kan de tubes zowel omhoog hangen met de mounts of rechtop plaatsen op zijn voet. De lamp is in staat zichzelf te koelen zonder ventilator en beschikt over een 28 watt krachtige RGBW lichtbron.
De accu van de pixeltube kan tot wel 20 uur kan functioneren en is geschikt voor gebruik in de buitenlucht (IP65) zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden.
Deze set komt in een speciaal ontwikkelde case waarin je de acht tubes simultaan kan opladen in slechts 7u.

Alle bovenstaande eigenschappen maken deze Astera AX1 een extreem veelzijdig inzetbaar product. Je kunt deze pixeltube bijvoorbeeld gebruiken als indirecte sfeerverlichting om de locatie aan te kleden, maar ook als creatieve toevoeging op een podium of bij een festival.

VIDEO Asterix PixelTube A1

De handige case met acht tubes.

De handige case met acht tubes.

Nieuwe producten van Chauvet:

vrijdag, 19 apr. 2019

EZbar ► COLORdash Batten-Quad 12 ► EVE P-100 WW

►► De Chauvet DJ EZbar is een LED pinspot bar op accu, bestaande uit drie individueel verstelbare spots die gemaakt zijn om bepaalde elementen in een ruimte te verlichten of echt uit te lichten. Elk van de drie lampen kan handmatig in de gewenste hoek worden geplaatst. Doordat hij op een ingebouwde batterij werkt kun je hem werkelijk overal plaatsen zonder last te hebben van kabels. Met een volle accu doe je tot maar liefst 10 uur en dat is lang genoeg voor de meeste evenementen.

VIDEO Chauvet EZ Bar

►► De COLORdash Batten-Quad 12 is een lineaire armatuur met 12 afzonderlijk bestuurbare quad-gekleurde RGBA LED's die elke variatie van witte en rijkelijk verzadigde kleuren produceren door de toevoeging van oranje LED's.

VIDEO COLORdash Batten-Quad 12

►► De Chauvet DJ EVE P-100 WW is een warme maar heldere witte LED-theaterspot van 3500 K. Hij is uitermate geschikt voor voor zowel mobiele als vaste toepassingen. De EVE P-100 WW heeft verwisselbare magnetische lenzen waarmee je de straal van de spot in de gewenste hoek te veranderen. Daarnaast heeft deze spot een ingebouwde houder voor gelframes en handige sleuven om barn doors toe te voegen wanneer dat gewenst is.

VIDEO Chauvet DJ EVE P-100 WW

Nieuw in ons assortiment: PTZ camera’s + regie van Panasonic

Multifunctionele en automatische pan-tilt camera's

Ideaal voor de evenementensector: de multifunctionele en automatische pan-tilt camera's kunnen ook onder mindere belichtingsomstandigheden topprestaties leveren.

Nieuw in ons assortiment:

Chamsys MQ 500 Stadium

De MagicQ MQ500 Stadium is nu ook toegevoegd aan onze verhuur. Deze console van Chamsys is speciaal ontworpen voor lichtshows van de hoogste kwaliteit!

Nieuw in ons assortiment:

L-Acoustics Syva, Syva low en Syva sub

Als het goed moet klinken en er ook nog eens heel mooi moet uitzien dan hebben we deze krachtpatsers nieuw in de verhuur steken voor jullie.

Nieuw in ons assortiment: AW Saphyr

Deze AW Saphyr heeft onder andere 4 SDI inputs, HDBT en HDMI in- en outputs en 3 PIP layers.


Organiseer je binnenkort een congres of seminarie, dan hebben we deze video mixer/switcher nieuw in de verhuur voor jou!

Nieuw in ons assortiment: Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm

Een professionele outdoor ledwall met fijne pixel

Trek buiten de aandacht met je beeldmateriaal en laat mensen verzamelen rond de nieuwe ledwall. De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten. De fijne pixel toont scherpe beelden in prachtige kleuren.

De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten

De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten

Nieuw in ons assortiment: Epson EB-L1405U

Haarscherpe beelden met nieuwe laserprojectoren

Wil je indruk maken met beeld? Dan moet het in de allerbeste kwaliteit verschijnen. Met onze gloednieuwe laserprojectoren Epson EB-L1405U bijvoorbeeld. Met maar liefst 8000 lumen brengen ze jouw beelden haarscherp, met levendige en heldere kleuren. Zelfs bij daglicht.

Haarscherpe beelden met Epson EB-L1405U

Haarscherpe beelden met Epson EB-L1405U

Nieuw in ons assortiment: Stagedex rond podium

Stagedex rond podium voor 360° entertainment

Naast ons podium van diam. 2 & 4 meter, huur je bij SLV Rent nu ook een rond podium met diameter 6 meter. Dat biedt mogelijkheden! Laat je publiek genieten van een 360° show, in een unieke allround ervaring.

Stagedex rond podium voor 360° entertainment

Stagedex rond podium voor 360° entertainment