Nieuw in ons assortiment: Robe Spiider

woensdag, 25 okt. 2017

NIEUW!

Robe’s nieuwste wash de Spiider is een zeer krachtige ledwash met nieuw optisch systeem: deze beschikt over een 18 x 30W & 1 x 60W led-multichip en een zoombereik van 4° tot 50°. De middelste led is voorzien van een innovatief flower effect, wat zorgt voor verrassende lichteffecten. Dynamische video-effecten zijn makkelijk te integreren d.m.v. pixelmapping en klingnet.

Vanaf heden in ons assortiment: CHAUVET PRO STRIKE 1

donderdag, 01 jun. 2017

NIEUW

De STRIKE 1 is een grote blinder, die ook buiten gebruikt kan worden, aangedreven door een intense 230W warm witte LED bron. De armatuur is ook geschikt als strobo en wide flood.

SLV Rent blaast 20 kaarsjes uit!

Huisstijl heropgefrist

Het verhaal van SLV Rent begon 20 jaar geleden toen zaakvoerder Steven Lagaisse als deejay ook audiovisueel materiaal begon aan te kopen om te verhuren. De kleine feestjes en fuiven maakten al snel plaats voor serieuze bedrijfsevenementen en zo werd zijn bijberoep een volwaardig bedrijf. Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan werd de huisstijl heropgefrist, met een sterke focus op de conceptondersteuning die we hoog in het vaandel dragen. In tweede fase hebben we nu ook de nieuwe website gelanceerd die duidelijk weergeeft waarvoor we staan.