Nieuwe producten van Chauvet:

vrijdag, 19 apr. 2019

EZbar ► COLORdash Batten-Quad 12 ► EVE P-100 WW

►► De Chauvet DJ EZbar is een LED pinspot bar op accu, bestaande uit drie individueel verstelbare spots die gemaakt zijn om bepaalde elementen in een ruimte te verlichten of echt uit te lichten. Elk van de drie lampen kan handmatig in de gewenste hoek worden geplaatst. Doordat hij op een ingebouwde batterij werkt kun je hem werkelijk overal plaatsen zonder last te hebben van kabels. Met een volle accu doe je tot maar liefst 10 uur en dat is lang genoeg voor de meeste evenementen.

VIDEO Chauvet EZ Bar

►► De COLORdash Batten-Quad 12 is een lineaire armatuur met 12 afzonderlijk bestuurbare quad-gekleurde RGBA LED's die elke variatie van witte en rijkelijk verzadigde kleuren produceren door de toevoeging van oranje LED's.

VIDEO COLORdash Batten-Quad 12

►► De Chauvet DJ EVE P-100 WW is een warme maar heldere witte LED-theaterspot van 3500 K. Hij is uitermate geschikt voor voor zowel mobiele als vaste toepassingen. De EVE P-100 WW heeft verwisselbare magnetische lenzen waarmee je de straal van de spot in de gewenste hoek te veranderen. Daarnaast heeft deze spot een ingebouwde houder voor gelframes en handige sleuven om barn doors toe te voegen wanneer dat gewenst is.

VIDEO Chauvet DJ EVE P-100 WW

Nieuw in ons assortiment: PTZ camera’s + regie van Panasonic

Multifunctionele en automatische pan-tilt camera's

Ideaal voor de evenementensector: de multifunctionele en automatische pan-tilt camera's kunnen ook onder mindere belichtingsomstandigheden topprestaties leveren.

Nieuw in ons assortiment:

Chamsys MQ 500 Stadium

De MagicQ MQ500 Stadium is nu ook toegevoegd aan onze verhuur. Deze console van Chamsys is speciaal ontworpen voor lichtshows van de hoogste kwaliteit!

Nieuw in ons assortiment:

L-Acoustics Syva, Syva low en Syva sub

Als het goed moet klinken en er ook nog eens heel mooi moet uitzien dan hebben we deze krachtpatsers nieuw in de verhuur steken voor jullie.

Nieuw in ons assortiment: AW Saphyr

Deze AW Saphyr heeft onder andere 4 SDI inputs, HDBT en HDMI in- en outputs en 3 PIP layers.


Organiseer je binnenkort een congres of seminarie, dan hebben we deze video mixer/switcher nieuw in de verhuur voor jou!

Nieuw in ons assortiment: Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm

Een professionele outdoor ledwall met fijne pixel

Trek buiten de aandacht met je beeldmateriaal en laat mensen verzamelen rond de nieuwe ledwall. De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten. De fijne pixel toont scherpe beelden in prachtige kleuren.

De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten

De Chauvet Professional Outdoor Ledwall 4mm is het ideale scherm voor buiten

Nieuw in ons assortiment: Epson EB-L1405U

Haarscherpe beelden met nieuwe laserprojectoren

Wil je indruk maken met beeld? Dan moet het in de allerbeste kwaliteit verschijnen. Met onze gloednieuwe laserprojectoren Epson EB-L1405U bijvoorbeeld. Met maar liefst 8000 lumen brengen ze jouw beelden haarscherp, met levendige en heldere kleuren. Zelfs bij daglicht.

Haarscherpe beelden met Epson EB-L1405U

Haarscherpe beelden met Epson EB-L1405U

Nieuw in ons assortiment: Stagedex rond podium

Stagedex rond podium voor 360° entertainment

Naast ons podium van diam. 2 & 4 meter, huur je bij SLV Rent nu ook een rond podium met diameter 6 meter. Dat biedt mogelijkheden! Laat je publiek genieten van een 360° show, in een unieke allround ervaring.

Stagedex rond podium voor 360° entertainment

Stagedex rond podium voor 360° entertainment

Nieuw in ons assortiment: Prolyft AETOS D8+

Met de nieuwe takels Prolyft AETOS D8+ 250 kg en 500 kg trekken we voortaan nog beter én veiliger dingen de lucht in.

Wat je ook boven je publiek wil laten zweven, met de dubbele rem en extra beveiliging ben je er zeker van dat alle vliegende voorwerpen veilig in de lucht blijven hangen.

de nieuwe takels Prolyft AETOS D8+ 250 kg en 500 kg

de nieuwe takels Prolyft AETOS D8+ 250 kg en 500 kg

Nieuw in ons assortiment: Robe Spiider

woensdag, 25 okt. 2017

NIEUW!

Robe’s nieuwste wash de Spiider is een zeer krachtige ledwash met nieuw optisch systeem: deze beschikt over een 18 x 30W & 1 x 60W led-multichip en een zoombereik van 4° tot 50°. De middelste led is voorzien van een innovatief flower effect, wat zorgt voor verrassende lichteffecten. Dynamische video-effecten zijn makkelijk te integreren d.m.v. pixelmapping en klingnet.