Nieuw in ons assortiment!

► Chauvet Color Strike M
► Chauvet Rogue Outcast Beamwash 1
► Chauvet PXL Bar 16
► Allen & Heath SQ6
► Astera Titan Tubes
► 86" TV

Chauvet Color Strike M

De Color Strike M is een IP65 gemotoriseerd toestel dat bestaat uit 2 ultra-heldere strobo elementen omgeven door een wash plate. Deze wash plate is volledig pixel mappable. Hierdoor is het een veelzijdig toestel dat zowel als wash en als strobo gebruikt kan worden. Door de motor heeft het toestel ook nog eens een tiltbereik van 180°!

Chauvet Rogue Outcast Beamwash 1

Dit toestel is een IP65 is zowel een beam als een wash fixture. Door het unieke lens design wordt een zoombereik mogelijk van 3,9°-55,3°. Een leuk eye candy effect maken? Geen probleem door de ring die zich aan het uiteinde van de lens bevindt! Deze is zowel via macro's aan te sturen als volledig pixel mappable.

Chauvet PXL Bar 16

Ook dit toestel is klaar voor outdoor gebruik! Deze gemotoriseerde led strip beschikt over een zoom van 5.8° - 47.9°. Door het edge-to-edge design kan je op een naadloze manier een muur aan licht creëren!

Allen & Heath SQ6

Gemak, snelheid en flexibiliteit, de SQ6 van Allen & Heath heeft het allemaal. Dit digitale mengpaneel beschikt over 24 fysieke faderstrips die je kunt stapelen, zodat je uiteindelijk op 96 kanalen uitkomt. Je hebt wel 48 fysieke inputkanalen, maar je kunt die makkelijk uitbreiden dankzij de optie om een digitale uitbreidingskaart in de I/O-poort te stoppen (Dante, Waves, etc.). omdat het overzicht natuurlijk makkelijk te verliezen is met zoveel inputs, heb je een groot zeven inch touchscreen waarop je allerlei instellingen, parameters en overzichten naar voren kunt halen. Die zijn dan weer te bedienen met de twintig Softkeys en natuurlijk de vooraf toegewezen knoppen.

Astera Titan

De ultieme LED tube voor jouw TV opname, stage of event! Ook outdoor is deze tube perfect bruikbaar door zijn IP65 rating. Krachtig, variabel wit of gekleurd licht? Per pixel of over de hele tube? Vaste spanning of op batterij? Statisch licht, aansturing via de app of via wireless DMX? De keuze is aan jou!

Viewsonic 86" 4K TV

Deze TV heeft een dual-core processor en 16GB intern geheugen. Hierdoor kunnen gebruikers rechtstreeks content afspelen vanop een USB zonder gebruik te moeten maken van een computer. Wil je er toch een gebruiken? Dan bieden de HDMI en VGA ingang nog steeds die mogelijkheid! Door de "Flicker-free" technologie en de blauw licht filter krijgen de ogen de nodige rust om toch lange sessies te kunnen volgen op dit scherm.
Deze TV komt met een elegante voet welke elektrisch in hoogte verstelbaar is.