Nieuwe producten van Chauvet:

vrijdag, 19 apr. 2019

EZbar ► COLORdash Batten-Quad 12 ► EVE P-100 WW

►► De Chauvet DJ EZbar is een LED pinspot bar op accu, bestaande uit drie individueel verstelbare spots die gemaakt zijn om bepaalde elementen in een ruimte te verlichten of echt uit te lichten. Elk van de drie lampen kan handmatig in de gewenste hoek worden geplaatst. Doordat hij op een ingebouwde batterij werkt kun je hem werkelijk overal plaatsen zonder last te hebben van kabels. Met een volle accu doe je tot maar liefst 10 uur en dat is lang genoeg voor de meeste evenementen.

VIDEO Chauvet EZ Bar

►► De COLORdash Batten-Quad 12 is een lineaire armatuur met 12 afzonderlijk bestuurbare quad-gekleurde RGBA LED's die elke variatie van witte en rijkelijk verzadigde kleuren produceren door de toevoeging van oranje LED's.

VIDEO COLORdash Batten-Quad 12

►► De Chauvet DJ EVE P-100 WW is een warme maar heldere witte LED-theaterspot van 3500 K. Hij is uitermate geschikt voor voor zowel mobiele als vaste toepassingen. De EVE P-100 WW heeft verwisselbare magnetische lenzen waarmee je de straal van de spot in de gewenste hoek te veranderen. Daarnaast heeft deze spot een ingebouwde houder voor gelframes en handige sleuven om barn doors toe te voegen wanneer dat gewenst is.

VIDEO Chauvet DJ EVE P-100 WW