Verbind je medewerkers

Kies voor een livestream:

Back to work... eindelijk! Of toch niet? Heel wat mensen houden hun adem in om hun weg te zoeken tussen de nieuwe (afstands)regels. De werkgevers doen er alles aan zodat iedere werknemer zich 200% veilig naar de werkvloer kan begeven, in zijn anderhalve meter bubbel.

Na een periode van stilstand en tijdens een periode van onzekerheden is het van cruciaal belang om alle medewerkers en telewerkers de juiste motivatie te geven, het is een delicate oefening om dit altijd in veilige omstandigheden te doen. Nieuwe visies of opportuniteiten moeten duidelijk gecommuniceerd worden. Wij kunnen jullie helpen te connecteren met jullie doelgroepen, verbinden in tijden van afstand houden en informeren is een meerwaarde.

Via een livestream van jouw setting: op het bedrijf, op locatie, al dan niet met een panelgesprek, geïntegreerde presentaties enz. kan je uw boodschap duidelijk in beeld brengen. Ons doel is samen met u de heropstart en doorstart van de bedrijven tijdens deze COVID-19 crisis zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden, met de nodige integratie van communicatie en informatie zoals u voorheen tijdens de vele kick-off meetings, live events of seminaries deed.

Deze set-up gebeurt met de grootste aandacht voor veiligheid, afstandsregels en hygiënemaatregelen èn is volledig personaliseerbaar volgens uw wensen.