De onmisbare factor op uw event? SLV Rent!

Een eerste drempel die we over moeten, is perfect kunnen inschatten wat u als organisator wilt. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo cruciaal. Bij een eerste kennismaking achterhalen we wat u verlangt van uw event. Gooi gerust een uitdaging onze kant uit, we nemen ze met beide handen aan. Laat uw creativiteit maar de vrije loop, wij houden u wel bij.

Daarna gaat ons productieteam aan de slag: zij ondersteunen, ontwikkelen en versterken uw concept door het juiste materiaal te selecteren en vakkundig te plaatsen. Zij kleden een naakte ruimte helemaal aan met geluid, licht en video om het concept van uw evenement tot leven te brengen

Outstanding Concept Support >

Professioneel onderhouden

SLV Rent gaat voor niets minder dan het beste. Daarom maakt onze SLV Rent-onderhoudstechnicus al het materiaal schoon en onderhoudt hij het preventief. Onze materialen worden bovendien periodiek gekeurd door een erkende keuringsinstantie. U kunt er als organisator op vertrouwen dat alles voldoet aan de beste kwaliteit en perfect in orde is.

Intern kwaliteitslabel

Een controle systeem zorgt ervoor dat alle materiaal die retour komt wordt gecheckt op volledigheid en correcte werking, pas als alles goed is bevonden mag de kist gelabelled worden en terug in het rek gezet worden voor een volgende verhuur of opdracht. We houden vast aan dit interne kwaliteitslabel, zo kunnen we de klanten garanderen dat de we alle mogelijke defecten door slijtage of vervuiling enz. uitsluiten.

Checked & Approved by SLV

Een zorgeloos event

U hoeft dus helemaal niet te vrezen voor problemen tijdens uw evenement, want SLV Rent doet er alles aan om elk horrorscenario te vermijden. Geen paniekaanvallen of slapeloze nachten. U geniet van een zorgeloos event én van een tevreden klant dankzij SLV Rent.

Outstanding Concept Support >