It’s a people’s business

Als organisator kunt u de bal niet misslaan door met SLV Rent samen te werken. U krijgt een ongeziene support van ons toegewijde team. Met de eeuwige glimlach op het gezicht denken wij in elke fase met u mee om uw concept optimaal te versterken.

Jong kunnen we onze firma niet noemen, want we vormen 20 jaar een vaste waarde in de eventsector. We zijn wel nog even fris en hongerig naar het organiseren van een perfect event op het vlak van geluid, licht en video als toen. Toen lag de lat al hoog, nu ligt ze hoger dan ooit.

Outstanding Concept Support >

Concept support op persoonlijk niveau

Concept support door een samenspel van geluid, licht en video, perfect onderhouden materiaal, deskundige medewerkers en een persoonlijke aanpak op maat van uw event maken van SLV Rent uw eventpartner bij uitstek.

SLV Rent is niet zomaar het zoveelste verhuurbedrijf, wij staan van bij het begin te popelen om het concept van uw evenement tot leven te brengen. We adviseren u over techniek, logistiek en communicatie zodat uw event op het vlak van geluid, licht en video zonder zorgen verloopt. Onze job stopt dus niet bij het leveren van audiovisueel materiaal. Daar begint het pas.

SLV Rent team

Alleen de beste merken

SLV Rent beschikt bovendien over een grote stock aan high end merken. Hierdoor kunnen we heel vlot schakelen bij lastminute aanvragen en ook andere AV-bedrijven van het juiste materiaal voorzien als ze bijvoorbeeld deze merken niet zelf kunnen aanbieden of als ze een tekort aan toestellen hebben voor hun volgende event.